close

Juriu

Codrin Teodor Scutaru

Codrin Teodor Scutaru

Cercetator - Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii - Academia Romana

Codrin SCUTARU (n. 1980) este sociolog, activand ca analist social si in spatiul civic si public, cercetator ICCV, cadru universitar si director general al agentiei Public-Affairs. A absolvit facultatea de stiinte politice la SNSPA Bucuresti si facultatea de drept, urmate de masterat in management strategic si doctorat in sociologie la Universitatea din Bucuresti. Din 2010 este doctor in sociologie.

In perioada 2003-2007 a activat ca si consilier pentru politici sociale in cadrul Cancelariei Primului-Ministru. In 2007-2008 a fost consilier personal al secretarului de stat pentru invatamant preuniveristar la Ministerul Educatiei, activand in managementul invatamantului preuniversitar.

In perioada 2007-2010 fost senior consultant pentru companiile de consultanta Dextera Consulting si Point Public Affairs, ocupandu-se de mari clienti corporativi din Romania, precum si de companii de top din Europa si SUA.

Din 2010 este cercetator la Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii (ICCV) din cadrul Academiei Romanie, coordonand aparitia Rapoartelor sociale ale institutului, care se bucura de o apreciere deosebita pe plan national si international.

Tot din 2010 conduce operatiunile agentiei de consultanta Public-Affairs, una din cele mai dinamine agentii de profil din Romania, care are deja in portofoliu proiecte importante realizate pentru mari companii financiare din Europa sau pentru administratia publica din Romania. Din 2012 este lector universitar la Universitatea Dimitrie Cantemir.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes