close

Juriu

Georgeta Bora

Georgeta Bora

Senior Learning Consultant - Human Invest

Georgeta Bora este Senior Learning Consultant la Human Invest si la Ken Blanchard Romania. Rolul ei este de a asigurara calitatea proceselor de training prin coordonarea comunitatii de traineri Human Invest si prin dezvoltarea relatiei cu partenerii internationali ai companiei, fiind implicata si in dezvoltarea de produs si in vanzari.

Inainte sa se alature echipei Human Invest Georgeta a fost Corporate Social Responsibility (CSR) Manager la RBS Romania, avand rolul de a integra conceptul de dezvoltare durabila in diverse procese de business, cum ar fi managementul riscului, implicarea angajatilor, folosirea eficienta a resurselor, educatia financiara sau implicarea in comunitate. Anterior a lucrat in sediul central ABN AMRO din Amsterdam, in cadrul departamentului Sustainability Group Public Affairs. Ea s-a implicat si in sectorul neguvernamental timp de peste 5 ani; intre 2003 si 2006 a facut parte din echipele de conducere AIESEC Romania si AIESEC International.

Georgeta este absolventa a Facultatii de Stiinte Economice in cadrul Universitatii de Vest, Timisoara si a unui master in Economie si Finante Europene in cadrul Academiei de Stiinte Economice Bucuresti. In prezent este membru al Consiliului Consultativ de Alumni AIESEC Romania.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes