close

Juriu

Lorita Constantinescu

Lorita Constantinescu

Director Comunicare - Eco-Rom Ambalaje SA

Lorita Constantinescu a absolvit Facultatea de Geologie, Universitatea Bucuresti, in 1991 si ulterior isi continua studiile in domeniul stiintelor sociale si a celor de afaceri, obtinind un Master in Politici Publice in cadrul Facultatii de Sociologie a Universitatii Bucuresti si un Certificat de Administrare a Afacerilor la George Washington University (SUA).

In perioada 1992 - 2006 a fost o prezenta activa a societatii civile din tara ocupind pozitii de senior management in Fundatia pentru o Societate Deschisa, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si UNICEF Romania. A facut parte dintr-o serie de proiecte internationale si lucrari care au vizat dezvoltarea sectorului neguvernamental, a lucrat in strainatate in organizatii internationale din regiune.

Din 2007, coordoneaza relatiile publice si departamentul de comunicare al companiei Eco-Rom Ambalaje SA, cea mai importanta organizatie de indeplinire a obligatiilor de reciclare a ambalajelor din Romania. Este vice-presedinte al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile din Romania.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes