close

Juriu

Laura Sgarcitu

Laura Sgarcitu

Manager comunicare - Provident Financial Romania

Laura Sgarcitu, noul manager de comunicare al companiei Provident Financial Romania, a absolvit Facultatea de Chimie Industriala a Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" din Iasi si a urmat cursurile Academiei Internationale de studiul Istoriei, Culturii si Religiilor din Bucuresti.

A lucrat ca Director de Vanzari - Steilmann Bukarest, Director Resurse Umane - Trylon TSF, iar din 2003 a ocupat in Coca-Cola HBC Romania functiile de comunicare interna, relatii cu media, gestionarea relatiilor cu comunitatea si autoritatile, evenimente speciale etc.

Din 2007 a preluat elaborarea si implementarea strategiei de responsabilitate sociala a Coca-Cola HBC si a derulat proiecte care au fost recompensate cu numeroase distinctii internationale: Campania Anului si Medalia de Onoare - International Business Awards (Stevie Awards), Aur - Liga Profesionistilor Americani in Comunicare, Certificat de Excelenta - SABRE Awards (The Holmes Group), nominalizari Chartered Institute of Public Relations Excellence Awards (CIPR) si International Public Relations Association Golden Awards. In 2013 proiectul program "Adopta un rau de la izvoare pana la varsare" a castigat competitia nationala in cadrul European CSR Awards.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes