close

Juriu

Raluca  Kisescu

Raluca Kisescu

Senior Manager Commercial Marketing - Avon Romania si Moldova

Povestea Ralucai Kisescu cu Avon incepe in 1999. Proaspat absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti se alatura echipei de marketing a tinerei companii de cosmetice.
 
Inca de la inceputul carierei sale a fost pusa fata in fata cu provocari nenumarate. A fost implicata in deschiderea de piete noi precum Moldova, Serbia si Bosnia dar si in lansarea unor proiecte ambitioase pentru Romania anilor 2000.
 
In 2004 a preluat conducerea departamentului de marketing, divizie responsabila de implementarea strategiilor de marketing locale sau regionale.
 
In 2009 Raluca Kisescu a fost desemnata de revista Business Woman “Marketerul Anului”, iar in 2012 in cadrul galei Premiilor de Excelenta IAA, Raluca a fost desemnata castigatoare la categoria  Excelenta in Responsabilitate Sociala.
 
In cei 9 ani de cand coordoneaza tot ce ce inseamna activarea de brand pentru Avon si-a pus amprenta pe multe dintre cele mai indraznete proiecte din Romania, multe in zona de advertising neconventional. De la campania “1 din 8 femei” care ne-a adus primul premiu Cannes Lion castigat vreodata de Romania la aceasta competitie internationala pentru Campania de lupta impotriva cancerului la san  pana la lansarea retelei sociale Avon Connects, comunitatea de femei cu peste 100,000 de membri.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes