close

Juriu

Balazs  Barabas

Balazs Barabas

Jurnalist - Digi24

Nascut la Bucuresti, si-a inceput activitatea jurnalistica in timpul studentiei la Budapesta. A lucrat ca reporter al postului national de radio din Ungaria, apoi redactor al editiei ungare a saptamanalului american Computerworld. In paralel a fost corespondent la Budapesta al agentiei de presa Mediafax si al posturilor Pro TV, Realitatea TV, Money Channel. 
 
In 2009, a trecut de la jurnalism in domeniul de business: timp de 2 ani a condus in Ungaria o companie de distributie de film. In 2012 a revenit la jurnalism, ca prezentator al emisiunii Pasaport Diplomatic de la postul Digi24 din Romania. 
 
Anul trecut, emisiunea, realizata impreuna cu producatorul Cristina Cileacu, a primit Premiul de Excelenta al Institutului European din Romania pentru promovarea spiritului si valorilor europene. In cei 3 ani de la debut, emisiunea i-a avut ca invitati, printre altii, pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, prim-ministrul ungar Viktor Orban, presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes