close

Juriu

Alexandru  Ardelean

Alexandru Ardelean

Redactor sef - The CSR Report, Managing Director, Publishing Division - The CSR Agency

Este, de asemenea, responsabil de comunicarea proiectelor The CSR Agency. A inceput sa lucreze in cadrul agentiei la inceputul lunii martie 2015. 
In anul 2014 a participat la GRI G3.1 & G4 Sustainability Reporting Training, organizat de The CSR Agency in parteneriat cu Centre for Sustainability and Excellence (CSE).

Inainte de a face parte din echipa The CSR Agency si The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la BIZ, una dintre cele mai importante reviste de business din Romania. A facut parte din echipa BIZ opt ani de zile, timp in care a scris materiale din domeniile: finante, economie, CSR si cultural. A acoperit variate subiecte privind sectoarele economic si financiar din Romania.

A realizat interviuri cu majoritatea directorilor generali ai companiilor din Romania si ample analize asupra sectorului de afaceri si finante. 
Experienta sa include lucrul pentru reviste precum Magazinul Progresiv, Time Out, Sapte Seri. A lucrat, de asemenea, ca reporter pentru Agentia Nationala de Presa Rompres. 

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii in cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu si detine studii postuniversitare in relatii publice la Universitatea Bucuresti.

A facut parte din juriul “Tara lui Andrei” si “Gala Societatii Civile”. 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes