close

Juriu

Cristina Hanganu

Cristina Hanganu

Director de Comunicare - Intact Media Group.

Povestea Cristinei incepe, ca a multora din generatia ei, in 1989, cand s-a hotarat sa nu dea la ASE, ci sa faca Jurnalistica. A deviat de la cursul hotarat, in momentul in care s-a inscris la un program de master in stiinte politice si s-a mutat cu arme si bagaje pentru un an la Budapesta.

La intoarcere, a avut sansa sa porneasca de la zero in domeniul relatiilor publice, impreuna cu MobiFon (astazi Vodafone), in decembrie 1996. Timp de mai bine de 6 ani, a muncit si invatat cum numai intr-o companie noua o poti face. A fost pe rand PR Coordinator, Manager, Director si tot felul de alte functii intermediare, menite sa consfinteasca urcarea pe treptele ierarhiei unei corporatii.

A schimbat industria si a ales sa comunice pentru acele obiecte rotunde si negre numite anvelope, in cadrul Michelin Romania si Balcani. A mai facut un salt si a trecut in media, lucrand pentru Trustul Media Pro, ca Director de Marketing Cercetare si PR al tuturor diviziilor non-broadcast. A invatat ce inseamna marketingul si comunicarea, in general, pentru o afacere in publishing, cum poti promova niste studiouri, un film sau o productie de televiziune, cum functioneaza un trust media.

A infiintat si apoi condus timp de trei ani divizia de PR si Corporate Communication a agentiei Odyssey. In prezent este Director de Comunicare a Intact Media Group.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes