close

Juriu

Elena Lotrean

Elena Lotrean

Director Executiv la ONGT Crispus

Elena Lotrean are o experienta locala, nationala si internationala de peste 18 ani in munca de tineret, la inceput - 1993 - ca membru in organizatii de tineret apoi ca Presedinte al Organizatiei Neguvernamentale de Tineret Crispus Sibiu din 1998 si pana in ianuarie 2011, moment in care devine Directorul Executiv al asociatiei. Din anul 2000 este vice-presedinte al Forumului Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret din Romania si reprezentant al sau in European Confederation of Youth Clubs. In aceasta calitate, din 2010 este si reprezentant al ECYC in European Youth Forum, platforma europeana a tineretului.
 
Impreuna cu aceste organizatii si in colaborare cu multe altele a sustinut peste 400 de evenimente pentru tineret - training-uri, schimburi de tineret, mese rotunde, concursuri, festivaluri, activitati culturale, sociale si de mediu atat in tara cat si in strainatate.
 
Una din experientele sale de lunga durata este participarea permanenta in programele de tineret ale Uniunii Europene, atat ca si participant cat si ca trainer sau coordonator. Aceasta experienta porneste in anul 1998 in programul Tineret pentru Europa cu participari la seminarii si training-uri organizate in Europa si apoi cu organizare de schimburi de tineret si training-uri in Romania. Mai apoi, in programul Tineret, impreuna cu ONGT Crispus au avut primul voluntar SEV trimis din Romania si alte schimburi de tineret. De la inceperea programului Tineret in Actiune a participat si organizat diverse schimburi de tineret si training-uri iar in anul 2010 a fost selectata in echipa de traineri a ANPCDEFP pentru programul Tineret in Actiune.
 
Munca de tineret a facut-o in permanenta ca voluntar al organizatiilor din care face parte. Din 2009 se ocupa exclusiv de training-uri si teambuilding-uri alaturi de Future Capital, antrepriza sociala – unitate protejata, dupa aproape 5 ani alaturi de Adecco Resurse Umane, numarul 1 in lume in servicii de resurse umane. Training-urile sale se adreseaza atat tinerilor cat si mediului economic sau celor care doresc sa se dezvolte personal.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes