close

Juriu

Maria Besnea

Maria Besnea

Corporate & Public Affairs Director - DĂESCU BORȚUN OLTEANU

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice în limba engleză la Universitatea Bucureşti în anul 2008, an în care a început un stagiu de internship în cadrul echipei de responsabilitate socială la OMV Petrom S.A. 
 
În cei şapte ani petrecuţi în cadrul companiei, a coordonat proiecte strategice cu impact naţional, comunicarea internă şi externă a demersurilor de CSR ale companiei şi raportarea impactului social, a pus bazele programului de voluntariat corporatist şi a procedurilor interne privind guvernanţă corporativă în domeniul sustenabilităţii. În 2014 a obţinut certificarea internaţională de practician în domeniul sustenabilităţii şi responsabilităţii sociale de la Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA).
 
În 2015, s-a alăturat echipei Departamentului de Identitate şi Comunicare din UniCredit Bank. Aici a fost responsabilă de activitatea băncii privind implicarea în comunitate, de strategia de sponsorizări, relaţia cu societatea civilă, întărirea culturii organizaţionale în direcţia implicării angajaţilor că voluntari, raportarea performanţelor sociale şi comunicarea tuturor iniţiativelor de CSR în cadrul companiei, a grupului şi în rândul publicului larg.
 
A părăsit acel post în februarie 2016 pentru postul de consilier personal al ministrului Economiei, care îi oferea „un alt tip de experienţă, într-un mediu cu o deschidere mai mare”. În cadrul Ministerului se ocupa de priorităţile strategice din actul de guvernare anterior şi de un proiect specific pentru care a fost numită.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes