close

Juriu

Diana Flutur

Diana Flutur

Founding Partner & General Manager - Odyssey

Diana Flutur este Membru Fondator si General Manager al Odyssey, agentia care, in primii 6 ani de la lansare, a ajuns in topul primelor 6 agentii si retele internationale de publicitate prezente pe piata romaneasca.
 
Daca statutul de manager este un job “day-in and day-out”, spiritul antreprenorial este o trasatura cu care te nasti si pe care trebuie sa o cultivi in timp. Diana le imbina cu succes pe amandoua, fiind un puternic factor motivational si inspirational pentru echipa pe care o conduce cu succes.
 
Porneste in cariera ca primul angajat roman al Leventis Coca-Cola Romania (astazi Coca-Cola Hellenic Bottling Company), apoi continua, din noiembrie 1992, ca membru fondator al D’Arcy, alaturi de Alana si Joe Perez. In D’Arcy, Diana lucreaza timp de 11 ani, iar in 1996 infiinteaza prima divizie Below-the-line in Romania. Trei ani mai tarziu, in 1999, Diana preia conducerea intregii agentii D’Arcy, pe care o conduce pana in noiembrie 2003. Pe langa activitatea D’Arcy in Romania, Diana infiinteaza impreuna cu echipa D’Arcy, companiile D’Arcy Bulgaria, Macedonia si Moldova.

In 2003, Diana pune bazele agentiei Odyssey, impreuna cu Irina Pencea si Valentin Suciu, avand-ul ca actionar majoritar pe Dinu Patriciu, si astfel deschide un nou capitol alaturi de o echipa de profesionisti, creativi si curajosi, care au aratat ca au un cuvant de spus in privinta comunicarii autentice.
 
Ca abordare de business, Odyssey reinvesteste in fiecare an, dezvoltand servicii noi care ii permit sa fie astazi o agentie integrata full-service. Odyssey incepe cu servicii puternice de client-service si creatie, iar in 2005 se infiinteaza divizia specializata de media, sub conducerea lui Mihai Ilie. 2006 inseamna o noua expansiune odata cu crearea unei divizii complementare de Below The Line si evenimente, iar un an mai tarziu, Odyssey creaza divizia de Comunicare Corporatista si Relatii Publice.
 
Pasiunea si daruirea, simbioza echipei, apropie viziunea oamenilor din Odyssey de realitate: o companie integrata cu toate serviciile complementare, cu clienti prestigiosi, locali si internationali, cu premii de eficienta si de creatie, cu oameni lucrand in armonie, creand platforme novatoare si mai ales care sa implice emotional consumatorii.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes