close

Juriu

Florina Serban

Florina Serban

Internal Comm. & Corporate Social Responsibility Coordinator - COSMOTE Romania

Florina Serban  este Internal Comm. & Corporate Social Responsibility Coordinator la COSMOTE Romania din iulie 2007 si are o experienta de peste 8 ani in relatii publice, marketing si CSR. Florina este responsabila de zona de CSR a companiei, pastreaza relatia cu autoritatile si sectorul non-profit,  si este implicata in activitatile interne de comunicare si raportare despre CSR.

De-a lungul carierei, Florina a conceput si implementat proiecte adresate tinerilor si studentilor (Bursele COSMOTE), copiilor defavorizati sau bolnavi (Mesaje de iubire), oamenilor cu dizabilitati (ANSR), sigurantei copiilor (Safer Internet) si protectiei mediul inconjurator (Green Office, Adopta o padure).

Alaturi de echipa Corporate Affairs de la COSMOTE, Florina Serban a castigat Golden Award for Excellence la PR Award 2007 pentru campania de acoperire si Silver Award in 2009 pentru Green Office. Florina a absolvit Universitatea din Bucuresti, sectia de Comunicare si Relatii Publice si s-a specializat in marketing strategic la Academia de Studii Economice din Bucuresti.  



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes