close

Juriu

Laura Sgarcitu

Laura Sgarcitu

PA&C Specialist, Community Programs - Coca-Cola HBC Romania

Laura Sgarcitu a absolvit Facultatea de Chimie Industriala a Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" din Iasi si a urmat cursurile Academiei Internationale de studiul Istoriei, Culturii si Religiilor din Bucuresti.

A lucrat ca Director de Vanzari - Steilmann Bukarest, Director Resurse Umane - Trylon TSF, iar din 2003 lucreaza pentru Coca-Cola HBC Romania, ocupandu-se de comunicare interna, relatii cu media, gestionarea relatiilor cu comunitatea si autoritatile, evenimente speciale etc.

Din 2007 a preluat elaborarea si implementarea strategiei de responsabilitate sociala a Coca-Cola HBC si a derulat proiecte care au fost recompensate cu numeroase distinctii internationale: Campania Anului si Medalia de Onoare - International Business Awards (Stevie Awards), Aur - Liga Profesionistilor Americani in Comunicare, Certificat de Excelenta - SABRE Awards (The Holmes Group), nominalizari Chartered Institute of Public Relations Excellence Awards (CIPR) si International Public Relations Association Golden Awards.




Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes