Centrul pentru Cercetare Avansata in Management si Etica Aplicata (CARMAE) organizeaza in zilele de 22-23 octombrie 2012, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, prima editie a Conferintei Internationale de Responsabilitate Sociala, Etica si Afaceri Sustenabile (ICSR).

Scopul Conferintei este acela de a crea oportunitati de networking atat pentru cercetatori cat si pentru practicieni, precum si de a discuta cele mai recente evolutii in domeniul practicii de responsabilitate sociala in sectoarele business si non-profit.

Desi academica pe fond, Conferinta va gazdui si reprezentanti ai mediului de afaceri care vor prezenta studii de caz asuprapracticilor sustenabile si vor reflecta la provocarile si oportunitatile pe care CSR-ul le aduce in diferite industrii si sectoare.

Lucrarile prezentate vor fi incluse in volumul Conferintei, iar cele mai bune lucrari vor fi promovate pentru publicare intr-un numar special al revistelor "Responsability. A Journal of Social Responsability, Ethics, and Sustainability" si "Journal of Doctoral Research in Economics".

Principalele teme, desi nu singurele, carora trebuie sa li se adreseze lucrarile sunt: CSR and Sustainability, CSR and Business Ethics, CSR and Social Media, CSR and Business Ethic, CSR and Education, Sustainable Marketing, Cause-related Marketing, Corporate Governance, Sustainable Audit and Accounting Practices, NGO Marketing, Accountability, Voluntary or Mandatory CSR.

Limba de desfasurare a conferintei este engleza.

Invitatul special al ICSR 2012 va fi profesorul Paolo D'Anselmi, de la Universitatea din Roma - Tor Vergata.

Mai multe detalii despre conferinta, inclusiv modul de inscriere la aceasta, pot fi gasite la adresa: http://www.etica-aplicata.ro/.