Noul sediu tinteste sa primeasca pana la 500 de elevi
 
“DSBU este bine cunoscuta pentru inaltele sale standarde de educatie. Intrucat este o scoala recunoscuta in toate tarile vorbitoare de limba germana, numarul de elevi a crescut anual cu 20%. Prin acest proiect ne propunem sa satisfacem cererea tot mai mare pentru educatie de calitate”, a declarat Friederike Gribkowsky, Presedintele Consiliului de Administratie al DSBU.

Ca parte a noului proiect, DSBU lanseaza o campanie de strangere de fonduri prin care creeaza posibilitatea ca oricine sa poata contribui la construirea noului sediu. OMV Petrom SA este unul dintre sustinatorii DSBU in acest proiect, oferind peste doua hectare de teren, in apropierea sediului companiei (Petrom City), in zona de nord a Bucurestiului.

Noua cladire va avea peste 8.000 de metri patrati, scoala urmand sa includa si alte facilitati precum un teren de sport de aproximativ 2.500 de metri patrati si mai multe spatii de joaca pentru fiecare ciclu scolar. DSBU isi propune in viitor sa primeasca pana la 500 de elevi, de la gradinita pana la liceu.
Proiectul se bucura de sprijinul ambasadelor Germaniei, Austriei si Elvetiei in Romania si al OMV Petrom SA.

***
Despre DSBU – Deutsche Schule Bukarest
Deschisa in 2007, DSBU – Deutsche Schule Bukarest este o scoala privata, situata in zona de nord a Bucurestiului. In prezent, sunt inscrisi 150 de elevi, cu precadere germani si romani.

DSBU include: cresa, gradinita, scoala primara si liceu. Procesul de invatare si predare al scolii pune accentul atat pe o abordare creativa, cat si pe una practica. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://ourfuture.dsbu.ro/