Suntem Fundatia Sf.Irina. O fundatie care isi propune sa dea bolnavilor de cancer nu doar speranta, ci si sansa reala de a lupta si invinge boala. Pentru acest lucru, am initiat un proiect curajos si fara precedent in Romania: construirea primei clinici de recuperare a bolnavilor de cancer. Clinica Nera. Clinica se va îngriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce. Fiecare bolnav va fi ingrijit fara discriminari, oferindu-i-se asistenta medicala, sociala si spirituala, in cure de cate 14 zile.

Proiectul Nera a obţinut o finantare de la Uniunea Europeana, in valoare de 70% din totalul costurilor de implementare a proiectului, cu condiţia ca restul de 30% sa fie acoperit de Fundatia Sfanta Irina.

Pentru a aduna aceasta suma necesara demararii proiectului (1.200.000 euro), am inceput o campanie de comunicare care se deruleaza pe mai multe canale: TV, radio, print, outdoor, online. Proiectul este realizat cu sprijinul: partenerilor media:

Adevarul Holding, Grupul Evenimentul Zilei, Burda, Ziua de Vest, Formula AS, Sanatate prin stil de viata, Lumea Credintei, Familia Ortodoxa, Ziarul Ring, Romania Libera, Naturalia, Fares, Brand4Brands.

Radio Romania, RFI, Itsy Bitsy.

TVR, Pro TV, Realitatea TV Cluj.

Si a colaboratorilor: GMP Advertising, GMP PR, Webstyler, Spoon Media, Media Image, Mistic Media.