Controlul, una dintre principalele forme de abuz în relațiile adolescenților.
 
Testul de relație este însoțit de o serie de patru spoturi, fiecare descriind o situație de abuz în relație. Campania video este dezvoltată și implementată de Friends TBWA Bucharest și își propune să aducă acest subiect delicat, care poate fi deseori confundat cu grija sau cu afecțiunea, în atenția a cât mai mulți adolescenți.
 
Vezi primul spot din campanie, despre control: In a Relationship – Ana și Alex – #DrumBun.
Dă play la al doilea spot: In a Relationship - Mihai și Miruna - #DrumBun 
Urmărește derularea campaniei pe pagina de Facebook a proiectului. 

***
In a Relationship este un proiect parte din Campania Respectului, iniţiativa AVON de luptă împotriva violenţei domestice şi dedicat adolescenților din România.

In a Relationship pune accentul pe un aspect delicat și sensibil al vieții adolescenților din timpul liceului: primele relații de dragoste – ce le face să funcționeze și ce le distruge. Pentru a fi relevant pentru ei, Fundația Friends For Friends (FFFF) a co-creat proiectul cu tineri, de la partea de metodologie, până la grafică și comunicare.

Misiunea proiectului este să facă liceenii mai conștienți privind abuzurile potențiale în cuplu și să prevenim violența din timpul liceului, sâmburele violenței domestice de mai târziu. Prin violență înțelegem abuzuri fizice, emoționale, psihologice, sexuale și cibernetice (online).