A repetat până a răgușit și și-a imaginat întâlnirea în toate felurile posibile. Lori cea mica, unul dintre copiii care cresc la SOS Satele Copiilor, a întâlnit-o pe Loredana în urma cu câțiva ani, iar de atunci a povestit tuturor și s-a pregatit cu emoție pentru o revedere.  
 
“Sentimente adevarate, nu diamante cuvintele sunt: Te iubesc!” - au fost probabil printre cele mai din suflet versuri pe care cineva le poate spune. Lori i-a facut o surpriză Loredanei și a vizitat-o la repetiții. Fară să își imagineze ce surpriză i se pregătea, artista Loredana acorda un interviu despre concertul de la Sala Palatului, în timp ce fetița a urcat pe scena și a început să cânte. Momentul a fost unul extrem de emoționant, Loredana a recunoscut-o imediat pe Lori și s-a mirat de cât de mare și curajoasă este.
 
„Lori a fost o apariție pe scena, este deja o steluță. Este un copil superb și a fost dragoste la prima vedere, de când am vazut-o prima dată. Sper ca cei care au văzut povestea lui Lori și cât de important este sprijinul nostru să facă un gest. Un gest cât de mic, cât să le aducă copiilor care nu au familia alături,  fericire. Lori, bine ai venit în echipa mea!” - Loredana
 
La final, Lori a intrat oficial în #teamlori, dar a primit și o invitație la concertul de la Sala Palatului (din 10-11 noiembrie), alături de fratii ei și de mama SOS, cea care îi este alături zi de zi. Lori creste în Satul SOS din București de aproape 4 ani și iubește muzica. Își dorește să devină o artista, la fel ca și idolul ei Loredana și să cante pe scena unei săli mari.
 
In cele trei sate SOS din România cresc 200 de copii și tineri fără familie. În luna septembrie, SOS a lansat campania de strângere de fonduri „Viitorul strigă prezent!”, iar donațiile colectate vor fi folosite în totalitate pentru susținerea la scoală a copiilor si tinerilor care sunt sub ocrotirea organizației.
 
Cine dorește să se implice o poate face prin mai multe metode:
 donaţii online pe website-ul campaniei.
 donaţii prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro/ lună), număr valabil în rețelele Orange, Vodafone și Digi Mobil.
 donații bancare direct în contul bancar al organizației SOS Satele Copiilor România: RO84BACX0000001080003013.
 
 
***
SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, organism care derulează programe în 134 de ţări ale lumii. Asociaţia SOS Satele Copiilor România este prezentă în România de 27 de ani şi îşi desfăşoară activitatea prin 3 programe la nivel naţional: în Bucureşti, Cisnădie – Sibiu şi Hemeiuş – Bacău. 
 
Activitatea organizaţiei este centrată pe asistarea şi sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei biologice. În prezent, 1000 de copii și tineri sunt sprijiniți direct de organizație, dintre care aproape 200 cresc în familia SOS România.
 
SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenţie a abandonului, prin Centrele de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi.