Acesta este un final de poveste la care toți oamenii visează. Însă, copiilor diagnosticați cu cancer le este greu să viseze, deoarece duc o povară greu de imaginat. Ei sunt eroii care luptă, zi de zi, cu durerea, boală, curele de chimioterapie sau alți “monstri” ce le răpesc, deseori, copilăria și timpul dedicat jocurilor și poveștilor.    
  
Din dorință de a fi alături de ei, Asociația M.A.M.E. derulează, în parteneriat cu ING Bank, campania de strângere de fonduri VR pentru copiii din spital, în perioadă 15 septembrie -15 octombrie 2017.

Tehnologia VR (Virtual Reality), pe care o vom achiziționa, va schimbă povestea micilor pacienți și le va oferi posibilitatea de a evada în lumi virtuale. Deși se vor află pe patul de spital, aceștia vor putea zbură printre stele, vizită muzee sau înota printre balene și delfini, acest lucru ajutându-i să suporte, mai ușor, tratamentele dure și perioadele lungi de spitalizare. 
  
Implică-te și tu! Donează pentru o poveste mai frumoasă! Ajută copiii bolnavi din spital să zâmbească! 
 
• Dacă ești client ING Bank, poți dona direct din contul tău ING Home`Bank, accesând bannerul campaniei și alegând sumă pe care vrei să le-o dăruiești copiilor. 
 
• Dacă ai cont deschis la altă instituție bancară, poți face donații în conturile de lei și euro deschise la ING Bank, de Asociația M.A.M.E., special pentru acest proiect: Cont LEI: RO22INGB0000999907125068 // Cont EUR: RO42INGB0000999907125096.
 
• Dacă reprezinți o firmă/companie și dorești să te implici, te rugăm să ne contactezi la adresă de email: andreea.constantin@asociatiamame.com sau la telefon 0723.664.813. 
 
Fondurile obținute vor susține achiziționarea echipamentului VR și costurile de derulare a proiectului în spital. 

Îți mulțumim pentru că aduci zâmbete pe chipurile copiilor bolnavi!