În perioada 26 martie – 3 aprilie, AFI Ploiești împreună cu hypermarketul CORA își unesc forțele în cadrul campaniei „Tu pui suflet, noi punem masa”. Prin acest demers, brandurile își propun să mobilizeze cât mai mulți ploieșteni să aducă un zâmbet pe chipurile persoanelor nevoiașe aflate în grija Centrului Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost. Cum vor face asta? Prin colectarea cât mai multor gânduri bune, care vor ajunge la Centrul Social, alături de bunătăți pentru masa de Paște și alte daruri.
 
Pentru a culege un număr cât mai mare de gânduri bune, AFI Ploiești a amplasat în incinta mall-ului un panou special, pe care vizitatorii pot lipi un „sticker zâmbitor” cu mesajul lor. Toate zâmbetele și urările ploieștenilor vor fi duse la Centrul Social, pentru a însenina sărbătorile celor de acolo. Panoul va fi prezent în AFI Ploiești pe toată perioada campaniei, mai exact începând cu 26 martie, până pe 3 aprilie. 
 

„Aflați în goana cumpărăturilor pe care le facem înainte de Paște pentru a ne întâmpina familia și prietenii cu masa plină de bunătăți, uităm de cele mai multe ori că pentru unii oameni acesta este un lux la care nici nu pot visa. De aceea, anul acesta ne-am gândit să continuăm tradiția de a pregăti o surpriză pentru persoanele fără adăpost. Desigur, acest lucru nu ar putea fi posibil fără sprijinul ploieștenilor pe care îi așteptăm într-un număr cât mai mare să lase gândurile lor bune și, nu în ultimul rând, al partenerului nostru de încredere – CORA”,
a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Cei din afara orașului care își doresc să se implice în campania derulată de AFI Ploiești, în colaborare cu CORA, o vor putea face online, pe pagina de Facebook AFI Ploiești. Acolo, ei vor  putea transmite gândurile bune prin comentarii în cadrul unei postări dedicate acestui demers.

În ultima zi a campaniei, familia AFI Ploiești și reprezentanții centrului comercial vor face o vizită persoanelor găzduite de Centrul Social de Urgență și le vor duce pachetele pentru masa de Paște, precum si panoul decorat cu stickerele cu gândurile bune și multe alte daruri. Mesajele vor fi citite de către membrii familiei AFI Ploiești persoanelor nevoiașe, în speranța că vor reuși să le facă ziua mai frumoasă. 

Mai multe detalii despre campania „Tu pui suflet, noi punem masa” puteți găsi pe www.afi-ploiești.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploiești