Pe data de 1 septembrie isi dau intalnire companiile si cluburile sportive din Cluj, pentru a participa la Duatlonul organizat de Profitabil Invest, in colaborare cu Asociatia Sportiva Clujul Pedaleaza.

La competitie se pot inscrie atat participanti in mod individual, cat si in echipe de pana la 4 persoane. Participantii trebuie sa faca parte dintr-o companie sau dintr-un club sportiv.

Duatlonul se va desfasura in centrul orasului, iar startul va fi dat din Piata Unirii, la ora 11:00.

Taxa de participare care se percepe este diferentiata in functie de numarul membrilor echipei astfel:

- 120 RON / echipa formata din 4 membri;
- 100 RON / echipa formata din 3 membri;
- 80 RON / echipa formata din 2 membri;
- 50 RON pentru categoria individual.

Inregistrarile on-line se deschid la data si ora prevazuta de organizator pe situl evenimentului: www.clujulpedaleaza.ro Ultima zi de plata pentru inscrierile online este data de 30 August 2012. Cei care nu au platit pana la aceasta data, vor achita taxa de inscriere de la fata locului pe 31 August.

Compania Profitabil Invest, infiintata in anul 2006, este un agent activ pe piata de Recycling din Romania, colectand materiale feroase si neferoase, care si-a consolidat pozitia in lantul de colectare – prelucrare – reciclare datorita operativitatii, profesionalismului si calitatii cu care si-a onorat serviciile. Profitabil furnizeaza servicii de reciclare atat partenerilor mici si mijlocii, dar si unor parteneri de talie mare, operand atat pe piata interna cat si pe cea externa (Slovacia, Austria si Germania).

Sursa: clujulpedaleaza.ro