Le vezi la fiecare pas si le admiri pentru curajul si pasiunea pe care o pun in fiecare lucru pe care il fac. Pentru ele, nimic nu e prea mult, atunci cand vine vorba de a lupta pentru visele si aspiratiile lor sau pentru ale altora. Sunt acele femei care, desi nu sunt celebre, sunt eroinele noastre de zi cu zi! Iar pentru asta AVON, compania pentru femei, considera ca merita sa le premieze, in semn de apreciere pentru eforturile, curajul si perseverenta lor.

AVON lanseaza campania “125 de femei pentru schimbare”, prin care va aduce  in lumina reflectoarelor aceste femei ilustre... necunoscute, premiindu-le pentru contributia lor la schimbarea pozitiva a comunitatii in care traiesc sau la schimbarea in bine a propriei lor vieti. Ce alt mod mai potrivit de a sarbatori cei 125 de ani de existenta ai companiei, daca nu prin ceea ce AVON stie cel mai bine: sa ofere femeilor din lumea intreaga putere si incredere in ele insele, aratandu-si aprecierea pentru energia neobosita, entuziasmul molipsitor si curajul cu care ele reusesc sa schimbe viata lor si pe a celor din jur!

Pentru asta, AVON are nevoie de ajutorul tau! Implica-te in campanie si propune o femeie care merita sa fie cunoscuta si respectata de o tara intreaga!

Daca stii o femeie-antreprenor, care si-a transformat talentul de buna gospodina intr-o afacere de succes, sau o pasionata de natura care a devenit o ecologista infocata, sau poate o militanta pentru drepturile semenilor, un medic care si-a pus eforturile in slujba sanatatii celorlalti sau orice alta poveste de viata ce merita sa fie premiata, spune-ne povestea ei! Intra pe site-ul campaniei www.AVON125.ro in perioada aprilie-iunie, si inscrie propunerea ta!

In lunile iulie si august ai sansa sa o vezi votata, pentru ca vom alege impreuna cele 125 de femei pentru schimbare! Acestea vor fi celebrate public in luna septembrie, in cadrul unei mari gale de premiere.
Alatura-te lui AVON in campania “125 de femei pentru schimbare”!