Ești copil și treci pentru prima oară pragul școlii? Atunci aproape sigur te întrebi dacă aici mai găsești prieteni și dacă te lasă să te mai joci că la grădiniță, dacă o să fie bine și daca… și daca… și câte și mai câte. 
   
 Doar că nici n-apuci să intri bine în clasă ta pregătitoare și deja te întâmpina un cadou surpriză, o pungă pe care scrie “Primul pachetel” și vine de la cineva care, în satul sau comună ta, e tot mai bun și mai aproape de ține.  
   
Așa-i că ești curios să vezi ce e înăuntru? Pungă aia frumoasă este plină de caiete, creioane, plastilină și jocuri puzzle, dar mai are pentru ține și o cutiuță cu suc. Mai mult decât atât, o periuța și un tub cu pastă de dinți, precum și un CD-cu Dr.Rabbit sunt acolo că să te ajute să-ți păstrezi dinții frumoși și sănătoși, căci PROFI iubește sănătatea. 
   
Că și ține, vor trece astfel mai ușor peste emoțiile primei zile la școală aproape 4500 de elevi care intră în clasă pregătitoare din 170 de școli din întreagă țara. 
   
”O data în plus suntem aproape de copiii aflați la început de drum școlar. Anul acesta, ne-am îndreptat atenția către comunitățile din afară marilor aglomerări urbane, acolo unde funcționează magazinele noastre PROFI Loco. Iubim copiii și face tot ce putem pentru că emoțiile să le dispară odată cu primul sunet de clopotel“, a declarat Luminița Bundă, directorul de marketing PROFI. 
   
Inițiativă face parte din campania PROFI iubește sănătatea, un proiect amplu prin care PROFI investește în programe de sănătate și prevenție, atât pentru propriii săi angajați, cât și pentru publicul larg. Cu magazine prezente în 338 de localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.