Cif Curăţă România pentru al patrulea an consecutiv şi lansează programul „Împreună Curăţăm România Călătorind!”. Multe dintre oraşele României şi-au pierdut strălucirea odată cu trecerea timpului, iar unul dintre motivele pentru care românii nu mai aleg să îşi planifice vacanţele în ţara noastră este lipsa curăţeniei din zonele turistice. Astfel, Cif și-a asumat misiunea de a contribui la redarea frumuseţii câtorva locuri din România, alături de românii care se vor înscrie în campanie.   

Obiectele frumoase şi funcţionale de acasă sau de la locul de muncă, precum şi locurile din jur cu un aspect plăcut şi atractiv au un impact pozitiv asupra stării de spirit a oamenilor. Comunităţile reprezintă un simbol al prosperităţii, al sănătăţii şi al identităţii colective, iar o comunitate curată poate influenţa pozitiv emoţiile şi starea de spirit a locuitorilor săi. 

„Cif continuă şi în 2017 misiunea socială pe care şi-a asumat-o în urmă cu patru ani, aceea de a curăţa România. De ce? Pentru că a trăi într-un mediu curat şi îngrijit este cheia unui stil de viaţă pozitiv. Programul „Împreună Curăţăm România Călătorind!” este un semnal transmis românilor, pentru ca fiecare dintre aceștia să contribuie mai departe la o țară mai curată prin implicare activă.”, a declarat Ana-Maria Pâslaru, Marketing Director HPC, Unilever.

Amprenta lăsată de timp sau de oameni asupra spaţiilor în care aceştia locuiesc este definitorie pentru comunităţile locale, iar în ţara noastră există multe locuri care şi-au pierdut strălucirea odată cu trecerea timpului. De aceea, Cif invită românii să se alăture mişcării „Împreună Curăţăm România Călătorind!” şi să pornească împreună într-o iniţiativă curajoasă - aceea de a reda frumuseţea câtorva obiective turistice naționale. Astfel, românii sunt invitați să călătorească prin țară alături de Cif şi să participe împreună la acţiuni de curăţenie. Lucian Mîndruţă s-a alăturat misiunii Cif şi va contribui activ la acţiunile de înfrumuseţare a oraşelor.

„Anul acesta ne-am propus să contribuim la înfrumuseţarea locurilor din ţară prin implicarea activă a românilor în tot acest proces de curăţare. Misiunea brandului este aceea de a menține frumusețea suprafețelor din interiorul casei, produsele Cif fiind nu doar foarte eficiente, ci şi special create pentru a nu deteriora suprafețele curățate. Dorința de a reda strălucirea locurilor din jur este o extensie naturală a misiunii Cif, cu efecte benefice asupra întregii comunități.”, a declarat Andra Sima, Marketing Category Manager HHC, Unilever.
Te așteptăm alături de noi, prin țară

Pentru a intra în competiția pentru o excursie în România, unde modalitatea de plată este reprezentată doar de implicarea într-o acțiune de curățenie, trebuie să accesezi pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania sau direct aplicaţia de concurs. Înscrierea se face completând formularul online şi indicând, pe scurt, motivul pentru care doreşti să participi în competiţie şi să te alături demersului Cif de a curăţa România.
12 participanţi, cu însoțitorii lor, vor deveni marii câştigători ai unei excursii de 3 zile într-unul dintre cele 4 oraşe din campania Cif Curăţă România: Sibiu, Alba-Iulia, Hunedoara, Mangalia. Câştigătorii vor porni, împreună cu echipa Cif, în excursie, unde vor participa la curățarea unui obiectiv turistic.  
Înscrierile în concurs au loc în perioada 3 martie – 30 aprilie 2017, iar acţiunile de curăţare se vor desfăşura astfel:
Sibiu: 24-26 martie 2017;
Alba Iulia: 7-9 aprilie 2017;
Hunedoara: 21-23 aprilie 2017;
Mangalia: 12-14 mai 2017.
 
Mai multe detalii cu privire la criteriile de înregistrare şi jurizare, oraşele înscrise în campanie, anunţarea câştigătorilor şi desfăşurarea acţiunilor de curăţare sunt disponibile în regulamentul oficial al campaniei.

„Sunt mulţi oameni care preţuiesc amprenta lăsată de trecerea timpului asupra lucrurilor şi a locurilor. Dar praful şi murdăria sunt cele ce ne despart de frumuseţea unor locuri sau monumente pe lângă care trecem repede sau pe care le uităm. Tocmai de aceea, dar şi pentru că vreau să ajut la curăţarea României, am decis să mă alătur acestei campanii. Îmi place să îmi aduc şi contribuţia prin implicare fizică, nu doar prin vorbe, astfel vă invit şi pe voi să vă alăturaţi misiunii Cif, să curăţăm împreună ţara noastră!”, a spus Lucian Mîndruţă.