CODECS si Fundatia Romana a Inimii au incheiat un parteneriat de promovare a campaniei de prevenire a bolilor cardiovasculare, desfasurata de Fundatie. Grupul CODECS va sprijini eforturile Fundatiei de a promova adoptarea unui stil de viata sanatos inca din primii ani de scoala, inclusiv prin campanii de strangere de fonduri si donatii.

Grupul CODECS s-a alaturat demersului Fundatiei Romane a Inimii in virtutea misiunii sale de a contribui la transformarea societatii in beneficiul generatiilor de azi si de maine, prin propria lor dezvoltare personala si profesionala.

“Ne-am dorit foarte mult sa venim in sprijinul Fundatiei si ma bucur ca am reusit sa incheiem acest parteneriat. Munca pe care ei o depun este cruciala pentru societatea in care traim si eu cred ca nimeni nu are voie sa stea deoparte atunci cand vorbim despre un lucru atat de important cum este sanatatea noastra. Grupul CODECS va participa la actiunile Fundatiei si ii va oferi tot sprijinul pentru a-si putea duce la bun sfarsit obiectivele”, a afirmat Radu Mihaescu, Presedinte CODECS.

***
Fundatia Romana a Inimii
a fost infiintata de catre cei 1.500 de medici specialisti cardiologi din Romania membri ai Societatii Romane de Cardiologie, pentru implementarea strategiei nationale in domeniul preventiei bolilor cardiovasculare si pentru sustinerea campaniilor catre populatia din Romania. Obiectivul Fundatiei este ameliorarea starii de sanatate a populatiei, prevenirea bolilor cardiovasculare si scaderea mortalitatii cauzate de bolile cardiovasculare cu 10% pana in 2015.

CODECS este lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara. In prezent, CODECS ofera programul MBA al Open University Business School, singurul din Romania cu tripla acreditare internationala – AACSB, AMBA si EQUIS.