În perioada 1-31 octombrie 2017, Oral-B, lider mondial pe piața produselor de igienă orală, parte din portofoliul P&G, în parteneriat cu Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice, dau startul campanei naționale de promovare a igienei orale, “Luna zâmbetului sănătos Oral-B”. Vor fi oferite consultații și detartraje gratuite în clinici stomatologice partenere din 40 de județe din țară cu scopul de a crește gradul de conștientizare a importanței igienei orale în rândul populației.
 
Potrivit unui studiu recent, realizat cu ajutorul a 600 de respondenți din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, cei mai mulți români nu acordă importanța cuvenită sănătății orale în comparație cu alte afecțiuni și evită verificările dentare. De asemenea, cei mai mulți dintre ei ajung la dentist prea târziu. Pornind de la această statistică, Oral-B își propune să ofere informații utile despre obiceiurile bune de îngrijirea orală pe platforma dedicată acestui program- www.lunaoralb.ro, împreună cu detartraje și consultații gratuite.
 
Pentru a putea beneficia de aceste servicii participanții trebuie să acceseze platforma www.lunaoralb.ro, unde vor primi un cod pe care ulterior îl vor folosi în clinicile partenere. Lista clinicilor stomatologice partenere cât și informațiile privind regulamentul campaniei pot fi găsite AICI .
 
"Ne bucură să vedem că un brand global precum Oral-B se implică în promovarea igienei orale în țara noastră. Îi invităm pe români să se înscrie în program și îi așteptăm în clinicile stomatologice partenere ", a declarat Prof. Dr. Rodica Luca, președintele Uniunii Naționale a Asociațiilor Stomatologice.
 
"Prin această campanie dorim să atragem atenția asupra importanței sănătății orale și să contribuim astfel la îmbunătățirea vieții românilor. Împreună cu partenerul nostru de încredere, Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice, ne propunem să ajungem la cât mai mulți oameni și să continuăm să protejăm zâmbetele frumoase și sănătoase ale românilor.” a declarat Irina Ioniță, Brand Manager Oral Care SEE în cadrul Procter & Gamble.
 
***
Periuțele Oral-B
Periuțele electrice Oral-B, cu capăt de periaj rotund - inspirat din instrumentarul medicilor dentiști - care oscilează, se rotesc, pulsează si îndepărteaza cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât o periuță obișnuită, manuală. Dinții se simt imediat mai curați, iar opțiunile suplimentare cu care vin dotate unele dintre modele – detectarea poziției, feedback în timp real, moduri de funcționare speciale pentru albire sau dinți sensibili – contribuie la o îngrijire orală completă și performantă.

Despre Oral-B
Oral-B este marca numărul 1 recomandată de medicii dentiști din întreaga lume. Periuțele electrice Oral-B sunt create folosind cele mai noi tehnologii, pentru a asigura o îngrijire orală completă, așa cum recomandă medicii dentiști. Pe lângă periuțele electrice, gama Oral-B cuprinde și alte produse pentru sănătatea orală: apă de gură în mai multe variante, ață dentară și capete de periaj de schimb pentru modelele de periuțe electrice.

Despre Procter & Gamble
P&G deservește clienți din întreaga lume având unul dintre cele mai puternice portofolii de mărci importante, de calitate şi de încredere, precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. Comunitatea P&G cuprinde operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vizitați http://www.pg.com pentru ultimele știri și informații despre P&G și mărcile sale.