Au inceput inscrierile in competitia Romanian CSR Awards, primul eveniment dedicat exclusiv responsabilitatii sociale corporative din Romania.

Evenimentul, ce are la baza un concept sustenabil, isi propune sa aduca in prim-planul opiniei publice si sa puna in valoare proiectele, produsele si campaniile de CSR ale companiilor din Romania implementate pe parcursul anului 2012. Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.csrawards.ro.
 
Vor fi premiate acele proiecte, produse sau programe care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor din Romania.

Competitia va premia distinct proiectele realizate de companiile mari (peste 500 angajati) si cele realizate de companii mici (sub 500 de angajati). Sunt eligibile proiectele / campaniile care au fost implementate in anul 2012. Pot fi inscrise atat proiectele demarate in acest an, cat si cele incepute in anii anteriori, dar care s-au desfasurat si pe parcursul anului in curs. O companie poate inscrie cate un singur proiect la fiecare categorie de premii.

Pentru inscriere in competitia Romanian CSR Awards accesati urmatorul link: http://csrawards.ro/inscrie-un-proiect/.