Coilprofil si Asociatia Un Strop de Fericire incurajeaza tinerii sa faca miscare si invita scolile sa se inscrie la a patra editie a turneului de baschet interscolar Cupa Metigla.

Anul acesta competitia se adreseaza scolilor din judetul Prahova si judetele invecinate – Dambovita, Brasov, Buzau, Ialomita si Ilfov. Ca si in anii trecuti, scolile participante la competitie vor fi dotate cu panouri de baschet si echipament sportiv.

Scolile interesate sa intre in competite sunt rugate sa trimita un e-mail pe adresa asocstropdefericire@gmail.com prin care sa motiveze dorinta de participare la acest turneu de baschet si nevoia lor de echipament.

E-mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii:
1. Scoala – nume, adresa, telefon si persoana de contact;
2. Persoana de contact – profesor sport responsabil de proiect;
3. Numar de elevi care invata in scoala;
4. Activitati sportive, participari la competitii de baschet si nu numai;
5. Probleme intampinate in derularea activitatii sportive, lipsuri daca sunt (2-3 fotografii din care sa reiasa situatia actuala a panourilor de baschet);
6. Cu cate echipe ar putea participa scoala la competitia de baschet (minimul necesar este de 3 echipe de gimanziu si/sau liceu, numarul maxim va trebui specificat de dumneavoastra).

Data limita de inscriere a scolilor in competitie si de trimitere a emailului, pentru a putea beneficia de dotare cu echipament, este 15 februarie 2018. Campionatul de baschet interscolar Cupa Metigla se va organiza in perioda 4-9 iunie 2018. Primele 3 zile ale acestei perioade vor fi destinate meciurilor din scoli; fiecare scoala va organiza meciuri intre echipele inscrise si isi va desemna echipa care ii va reprezenta in semifinala.
 
Peste 70 de panouri de baschet au fost amplasate in scolile din judetul Prahova incepand cu toamna anului 2015, in cadrul campionatului de baschet interscolar “Cupa Metigla”. Un numar de 22 de scoli si mai multe cluburi sportive au beneficat, prin acest proiect, de material sportiv necesar desfasurarii activitatii sportive. Conditiile de joc oferite, premiile si organizarea pe masura au atras peste 2000 de tineri jucatori de baschet in cadrul celor trei competitii anterioare.