Compania a sustinut Fundatia CliniClowns in dezvoltarea programului "Terapie prin Zambet" si in randul copiilor autisti.

Deloitte a derulat in luna octombrie o actiune de strangere de fonduri in randul angajatilor, pentru a oferi copiilor autisti acces la terapia desfasurata de actorii CliniClown in spitale. 

Astfel, 32 de angajati ai companiei au alergat in total 360 de km la maratonul international organizat la Bucuresti in aceasta toamna. Fiecare kilometru a fost sponsorizat de catre prieteni, familie sau colegi cu suma minima de 5 lei. Astfel, atat cei cu o conditie fizica deosebita, cat si cei care nu au inclinatii sportive au avut posibilitatea de a se alatura acestei cauze. La final, bugetul obtinut a ajuns la 4.400 de euro.

Deloitte a dublat suma stransa, iar bugetul total de 8.800 euro a fost donat pentru a sustine extinderea activitatii actorilor CliniClowns care inveselesc copiii internati in spitale. Astfel, incepand cu luna ianuarie a anului viitor, programul “Terapie prin Zambet” se va dezvolta, iar clovnii care aduc zambete in spitale vor patrunde si in lumea copiilor autisti.

Compania Deloitte va derula o noua campanie la editia de anul viitor a maratonului, dar nu exclude participarea in scopuri caritabile a angajatilor si la alte competitii sportive  organizate intre timp. 

Cititi stirea integrala pe ResponsabilitateSociala.ro.