Managementul deseurilor inseamna nu numai un mediu mai curat, ci si o oportunitate de afaceri. Acesta este mesajul evenimentului "Green (R)evolution - Deseurile ca sursa de profit" organizat de Green Report pe 23 septembrie la Crowne Plaza. Scopul initiativei este de a aduce impreuna sectorul privat si cel public pentru a identifica solutiile pentru reducerea cantitatii de deseuri, posibilitati de finantare, dar si oportunitati de castig.

Alaturi de partenerii Asociatia Eco Tic, Asociatia Environ, Ecomaster Servicii Ecologice, CTE Trailers si Stena DTM precum si de participantii la eveniment, Green Report propune abordarea unor subiecte precum colectare, selectare, revalorificare, reciclare, tratare versus colectare-depozitare, echipamente moderne si noi tehnologii si proiecte 2008 - 2009.

4,5 miliarde de euro sunt necesari pentru investitiile in managementul deseurilor. UE acorda doar 1,7 miliarde de euro. Investitorii romani si straini vor deveni principalii gestionari ai deseurilor, iar oportunitatile de profit nu pot fi neglijate.

Romania este obligata sa revalorifice, sa recicleze, sa trateze si sa depoziteze intr-un mod ecologic o cantitate de deseuri care depaseste 360 milioane de tone anual.

Mai multe detalii pe site-ul www.greenrevolution.ro unde va puteti inregistra ca participanti la eveniment.