Incepand cu luna iulie 2012, Eversheds Lina & Guia si Biris Goran, doua firme de avocatura reputate in sectorul juridic din Romania, s-au alaturat retelei de avocati pro bono din cadrul proiectului “Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania”.

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) a lansat in luna martie 2012 proiectul “Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania”, un serviciu gratuit adresat exclusiv organizatiilor neguvernamentale din Romania.

Prin serviciul de clearinghouse, FDSC urmareste facilitarea accesului organizatiilor neguvernamentale la servicii juridice gratuite oferite de practicieni in drept, care dispun de resurse si au disponibilitatea de a le oferi, contribuind astfel la dezvoltarea practicii judiciare pro bono in Romania.

Eversheds Lina & Guia si Biris Goran se latura astfel unei retele prestigioase de case de avocatura care sunt parte a proiectului, si anume Clifford Chance Badea SCA, DLA Piper Dinu SCA, Kinstellar SPARL, Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in asociere cu Allen & Overy LLP si White & Case, Pachiu SCA, SCPA Gherghina si Asociatii, Man & Paraschiv SCA.

Mai multe detalii despre noul parteneriat, ca si despre proiect in general pot fi gasite la adresa: www.fdsc.ro