În cursul acestei luni, Fundaţia Telekom Romania cu ajutorul Telekom Romania s-a implicat în susținerea a șapte proiecte sociale care vizează sute de copii bolnavi sau aflaţi într-o stare economică precară, dar şi adulţi sau bătrâni cu probleme de sănătate. Asociaţia Amazonia, Asociaţia Edulier, Asociația P.A.V.E.L., Asociația MagiCAMP, Clubul Climb Again și Crucea Roşie Română au beneficiat de sprijinul Fundaţiei Telekom Romania, cu ajutorul Telekom Romania. 
 
Pentru al nouălea an consecutiv, Telekom Romania prin Fundaţia Telekom Romania şi Asociatia P.A.V.E.L. au dăruit momente de bucurie copiilor bolnavi de cancer. Moş Crăciun a vizitat secţiile de oncopediatrie şi hematologie pediatrică de la Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgenţă pentru Copii M. S. Curie şi Spitalul de Urgenţă pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu unde, cu ajutorul voluntarilor, au fost împărţite fructe, dulciuri şi cadouri pentru 220 de copii bolnavi de cancer internaţi în aceste spitale. 

De asemenea, Fundaţia Telekom Romania s-a alăturat eforturilor MagiCAMP şi a dăruit cadouri de Crăciun unui număr de 100 de copii cu probleme oncologice sau care au suferit arsuri grave, dar și celor care au pierdut pe cineva drag și au nevoie de sprijin psihologic pentru a merge mai departe.
În plus, în parteneriat cu Crucea Roşie Română, Fundaţia Telekom Romania susține două acţiuni de ajutorare a persoanelor în vârstă şi a copiilor din familii defavorizate. Astfel, Fundaţia Telekom Romania donează alimente neperisabile pentru mai mulţi bătrâni nevoiaşi din satul Milcoveni, comuna Corbu, Olt. Locuitorii acestui sat sunt preponderent vârstnici de peste 65 de ani, greu încercaţi în anii anteriori de inundaţii, căderi masive de zăpadă și drumuri impracticabile. 

Tot alături de Crucea Roșie Română, Fundaţia Telekom Romania, cu ajutorul Telekom Romania, asigură o masă caldă pentru 150 de copii și tineri provenind din familii vulnerabile și un loc în centrul de zi unde pot să-și dezvolte abilități pentru a se integra mai ușor în mediul social și profesional. Centrul E.G.A.L înseamnă Educație, Generozitate, Abilități și Libertate pentru copiii defavorizați din România care, în lipsa unui sprijin, adorm flămânzi în fiecare seară, renunță la educație și își ratează șansa la un viitor.

Alte trei proiecte umanitare susținute în luna decembrie sunt: „Arta de a salva vieți”, „Totul pentru combaterea izolării” și „Călăuze spre înălțime pentru cei care au căzut”. Proiectul „Arta de a salva vieți” derulat de Asociația Amazonia oferă îndrumare și sprijin financiar pacientelor diagnosticate cu neoplasm sau cancer de sân, prin intermediul Programului Navigator, singurul de acest fel din România. „Totul pentru combaterea izolării” este desfășurat de Asociaţia Edulier și oferă sprijin pedagogic și financiar pentru integrarea copiilor care provin din familii cu dificultăți financiare sau care au dificultăți de învățare de tipul dislexiei. Clubul Climb Again, prin proiectul „Călăuze spre înălțime pentru cei care au căzut” organizează pentru copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale sesiuni de inițiere și de aprofundare a alpinismului, ca mijloc de echilibrare a dizabilităților prin dezvoltarea unor noi aptitudini și ca oportunitate de integrare socială.

Nu în ultimul rând, în luna decembrie, Fundația Telekom Romania derulează, în rândul angajaţilor Telekom Romania, o campanie de colectare de fonduri pentru cazuri individuale de copii şi adulţi cu boli grave.

***
Despre Fundaţia Telekom Romania
Fundaţia Telekom Romania este o organizație non-profit care susține diferite categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați și răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităților naturale.
Fundația își propune să identifice, prin interacțiune directă cu angajații si comunitatea, zonele și categoriile sociale care au nevoie prioritar de suport și să răspundă nevoilor reale ale acestora în timp util.
l fundatiatelekomromania.ro l
 
 
 
 
 
 
 
Despre Telekom Romania
 
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. 
Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.
Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. 
Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
 
***
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA
TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations@telekom.ro