• Sâmbătă, 22 septembrie, un sat cu 1000 de locuitori din județul Buzău devine zona zero a frumuseții;
• O armată de stiliști, ședințe foto profesioniste, sute de produse cadou și ateliere educative: timp de o zi, de dimineață până seară, femeile din satul Valea Părului (comuna Beceni, jud. Buzău) vor fi răsfățate gratuit, în salonul pop-up de beauty amenajat de AVON special pentru ele, în sat; 
• Evenimentul este organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Peste 50% dintre femeile din România trăiesc la sat.
 
Sâmbătă, 22 septembrie 2018, este ziua în care un brand de cosmetice de renume mondial vine să pună un sat din România pe harta frumuseții.
Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, care se transformă în zona zero a frumuseții. Aici, AVON va deschide sâmbătă primul salon pop-up de frumusețe exclusiv dedicat exclusiv femeilor din sat, unde va avea grijă gratuit de părul lor, timp de 12 ore. 

Dotat cu o echipă completă de stiliști, sute de produse cadou pentru păr Advance Techniques, AVON adoptă o misiune de răsfăț și ia în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le va coafa de dimineața până seara. 
Femeile care vin sâmbătă, 22 septembrie, între orele 9.00 – 21.00, în curtea Căminului Cultural din satul Valea Părului, comuna Beceni, județul Buzau, vor avea parte de un răsfăț marca AVON: 
• O coafură gratuită, realizată de stilistul George Cozma (expert AVON în hairstyling) și echipa lui;
• O fotografie profesionistă în studioul foto amenajat la fața locului;
• Produse cadou Advance Techniques pentru acasă;
• Ateliere gratuite pentru îngrijirea părului & business – ce vor avea loc la orele 11,00, 14,00 și 16,00;
 
Programările se fac la fața locului, în ordinea sosirii, sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 9:00.
La eveniment, participanții vor avea ocazia să o cunoască pe ANTONIA, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care va împărtăși femeilor secretele frumuseții părului.
Evenimentul AVON pentru Valea Părului este organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Peste 50% dintre femeile din România trăiesc la sat și ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor. 
În plus, AVON va oferi o transformare completă (machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă) pentru 10 femei din sat care s-au înscris să devină ambasadoare. După eveniment, AVON va organiza o expoziție foto digitală dedicată. 
Despre AVON
AVON este prezent de peste 21 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.