Incepand cu editia a VIII-a, Gala Societatii Civile se bucura de un parteneriat cu ING Asigurari de Viata, prin intermediul caruia isi propune sa incurajeze si sa premieze cele mai interesante initiative in domeniul educatiei financiare.

ING Asigurari de Viata s-a alaturat anul acesta organizatorilor si initiatorilor Galei, sustinand sectiunea Educatie si Cercetare.

In cadrul editiei 2010 a Galei Societatii Civile Premiul I al sectiunii a fost inmanat de Cornelia Coman, director general al ING Asigurari de Viata, reprezentatilor Fundatiei Tineri pentru Tineri, pentru proiectul „Cresterea accesului tinerilor la educatie si servicii prietenoase de sanatatea reproducerii”. Premiile II si III ale sectiunii au fost acordate Organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte pentru „Scoala de vara – Romania secolului XXI” si respectiv proiectului „Palatul de hartie” initiat si implementat de Bogdan Ionescu.

„ING Asigurari are bucuria sa sustina si sa aprecieze performantele pe care proiectele de educatie si cu precadere cele de educatie financiara le aduc societatii civile romanesti”, a declarat Cornelia Coman in cadrul festivitatii de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2010.

Cu acelasi prilej, ING Asigurari de Viata a anuntat ca va sustine si va recompensa proiectele inscrise  in cadrul editiei 2011 care au ca obiectiv educatia financiara: „Lansam astazi o provocare organizatiilor prezente sa dezvolte proiecte de educatie financiara pe care sa le premiem la urmatoarea editie a Galei Societatii Civile ”, a precizat Cornelia Coman.

Educatia si informarea financiara a tinerilor, dar si a publicului larg reprezinta o axa importanta a activitatii de responsabilitate sociala a companiei.

Alaturi de aceasta, proiecte precum „412x4 copaci de plantat”(prin care ING, impreuna cu partenerii sai, a initiat plantarea unor livezi de ciresi in parcurile si scolile din Bucuresti sau in zonele limitrofe) sau „Biciclete cu cravate” (care incurajeaza angajatii companiei sa se bucure de biciclete portocalii, cu care sa vina la birou, sa mearga la intalniri sau in pauza de pranz) – sunt de natura sa ne incurajeze in privinta „implicarii si binelui” de care ne vom bucura in viitor.