Artimex Sport, producatorul de materiale sportive pentru sportul de performanta si cel scolar, desfasoara in perioada 1 martie – 1 iunie, concursul "Mai curat in jurul tau", in care se pot inscrie echipe de elevi din toate scolile din Romania.

Odata inscrisa in proiect, o echipa, coordonata de diriginte sau de profesorul de educatie fizica. trebuie sa faca ceva in folosul mediului inconjurator si pentru scoala: curatenie, sa plateze flori, sa amenajeze un spatiu verde, sa vopsesca un gard sau sa mature o strada.

Urmatorul pas este completarea formularului de pe site-ul www.artimex.ro si trimiterea unui e-mail cu 3 fotografii pe adresa secretariat@artimex.ro sau prin posta la adresa de pe site, care sa ilustreze cum arata locul inainte, participantii in actiune si cum arata locul dupa implementarea proiectului.

Vor fi premiate cele mai ingenioase si cele mai folositoare idei si actiuni in folosul comunitatii, premiile constau in echipamente, mingi sau dotari sportive de la Artimex Sport, pe care le pot alege chiar castigatorii.

Locul 1: premii in valoare de 3000 ron
Locul 2: premii in valoare de 1500 ron
Locul 3: premii in valoare de 750 ron
 
De asemenea toti castigatorii premilor 1, 2 si 3 vor primi cate un rucsac pentru echipament sportiv cadou.
 
Din comisia ce desemneaza castigatorii vor face parte un angajat din cadrul firmei Artimex Sport, un profesor, un elev si un jurnalist. Artimex Sport incerca sa incurajeze, prin acest concurs, responsabilitatea sociala in randul elevilor.