ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltarea durabila si Dentas Romania S.R.L. au semnat un parteneriat pentru a creste capacitatea de colectare a deseurilor de hartie de la firmele ce vor  sa recicleze prin  programul ViitorPlus  "Recicleaza pentru copaci".

Va puteti inscrie in acest program si a va demonstra respectul pentru mediul inconjurator, îndeplinind urmatoarele conditii : sa fiti din Bucuresti, sa oferiti deseuri de hartie si carton in cantitati de minim 80kg,  hartia trebuie sa fie netocata, neplastifiata si nelucioasa, respectiv sa contribuiti cu  o suma modica pentru acoperirea cheltuielilor administrative. Dentas Romania va colecta hartia de la majoritatea beneficiarilor din program, le va oferi pe loc un bon cu cantitatea de hartie colectata si o va duce direct la reciclat in fabrica de cofraje de oua pe care firma o detine. Fondurile obtinute din valorificarea deseurilor de hartie vor fi folosite pentru plantarea de copaci prin proiectul "Adopta un copac!" - un alt proiect ViitorPlus.

Transportul deseurilor de hartie organizat de ViitorPlus, impreuna cu Dentas Romania, este doar una dintre posibilitatile de reciclare pentru copaci oferite de „Recicleaza pentru copaci". Ce alte optiuni mai exista vedeti aici.

Firmele care doresc sa recicleze pentru copaci pot afla informatii despre incriere aici sau pot solicita informatii despre inscrierea in program printr-un e-mail la reciclare@viitorplus.ro.