OTP a lansat a doua editie a campaniei "Dreptul de a citi". In 2010, banca a dotat 53 de scoli din mediul rural cu biblioteci si carti.

OTP Bank Romania continua si in 2011 campania nationala “Dreptul de a citi”, care urmareste sa doteze scolile din mediul rural cu biblioteci si carti.

Campania a fost lansata in 2010 si s-a desfasurat pe intreg parcursul anului trecut. In acest timp, 53 de scoli au primit peste 30.000 de carti, de care beneficiaza 11.000 de copii.

In 2011, OTP incepe campania in 6 scoli din comunele: Cucerdea si Lunca (Mures), Mircesti (Iasi), Sahateni (Buzau), Saelele (Teleorman) si Siculeni (Harghita). Scolile au fost alese ca urmare a propunerilor primite din partea sustinatorilor campaniei, pe pagina de Facebook a acesteia.

La fel ca in 2010, o parte din carti vor fi cumparate de OTP, iar restul vor fi donate de sustinatorii campaniiei. Acestia pot aduce carti in toate unitatile bancii din tara si in Librariile Humanitas.

Evolutia campaniei poate fi urmarita pe site-ul: www.estedreptulmeu.ro si pe pagina de Facebook  “Dreptul de a citi”, care a atras pana acum peste 13.500 de fani.

Cititi stirea integrala pe ResponsabilitateSociala.ro