Groupama Asigurări și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și-au prelungit parteneriatul pentru următorii doi ani, până la finalul anului 2020. Prin prelungirea colaborării, Groupama Asigurări rămâne alături de Echipa Olimpică a României și de COSR și se angajează ca în următorii 2 ani să asigure Echipa Olimpică și COSR printr-un pachet de produse specializate, în valoare totală de 400.000 euro, dovedind, încă o dată, că este alături de sportivii români pentru a le susține performanța și a le asigura continuitatea activității. 
 
„Parteneriatul cu COSR este foarte important pentru noi. Este nu doar strategic, ca unul dintre elementele esențiale ale politicii noastre de responsabilitate socială corporativă, dar și tradițional, având în vedere că sunt mai bine de 7 ani de când le suntem alături . Dar mai mult decât atât, este un parteneriat foarte drag nouă, pentru că se aliniază în mod firesc valorilor Groupama Asigurări. El este expresia aprecierii noastre față de o echipă care dă totul în competițiile la cel mai înalt nivel și ne ia și pe noi, cei care îi urmărim din confortul casei, în marea aventură a sportului competitiv”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurări.
 
„Sportivii olimpici români concurează cu încredere și siguranță, datorită parteneriatului cu Groupama Asigurări. Din momentul în care membrii Echipei Olimpice se reunesc la Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani, pleacă spre competiție, participă și ajung acasă, aceștia se simt lipsiți de griji, concentrându-se exclusiv pe ceea ce au ei de făcut, și anume performanță! Groupama a înțeles necesitățile Echipei Olimpice, oferindu-se să o protejeze împotriva oricăror situații neprevăzute ce pot apărea din varii motive, independent de acțiunile întreprinse de Comitetul Olimpic si Sportiv Român sau de componenții echipei României, situații precum terorism, calamități naturale etc. Continuarea acestei colaborări cu un partener de încredere ne bucură și oferă ocazia sportivilor români de a-și canaliza întreaga energie asupra obiectivelor propuse în competițiile la care participă. Mulțumim, Groupama Asigurări!", a adăugat Mihai Covaliu, Președintele COSR.
 
Astfel, Groupama Asigurări pune la dispoziția COSR și a Echipei Olimpice a României o gamă variată de produse de asigurare, gândite special pentru a acoperi nevoile extinse ale sportivilor olimpici: asigurări de viață, medicale pentru călătorii, incendiu și alte calamități, RCA și CASCO. În plus, parteneriatul acoperă toate competițiile majore care vor avea loc în următorii doi ani. De altfel, Groupama Asigurări a susținut activ delegația României la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), ediţia de iarnă, care a avut loc în perioada 9-16 februarie în Bosnia-Herţegovina, cu produse de asigurare în valoare totală de peste 48.000 lei. 
 
Parteneriatul Groupama Asigurări – Comitetul Olimpic și Sportiv Român este unul de tradiție, care a debutat în anul 2012, odată cu Jocurile Olimpice de vară din Londra. De atunci și până în prezent, Groupama Asigurări a fost alături de Echipa Olimpică la toate competițiile majore. Parteneriatul se încadrează în componenta de sponsoring sportiv din cadrul politicii de responsabilitate socială corporativă a Groupama Asigurări.  
 
***
Despre Groupama Asigurări
Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscută pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist și cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute. Mai multe informații pe www.groupama.ro.