Ți-ai făcut cumpărăturile și azi parcă ți-au făcut cu ochiul mai multe decât de obicei. E super, doar că acum ai multe plase și tocmai ai venit fără mașină. Pare complicat să le duci acasă, așa-i? Nu și dacă ești la PROFI din Topolovatu Mare, județul Timiș. Prietenos, magazinul vine acum și mai aproape de ține. 
  
Începând de astăzi, aici doar arăți cardul de loialitate, semnezi o hârtie și îți poți transporta plăsele, ușor și fără să te coste ceva, cu o BICICLETĂ PROFI. Sigur, după ce lași plăsele acasă, aduci bicicletă înapoi căci, sigur, și altcineva o să fie în situația ta și va dori să profite de acest avantaj. 
  
 PROFI din Topolovatul Mare este primul dintre magazinele Loco unde clienții se vor putea bucură de o astfel de facilitate. 
  
“Ne apreciem clienții și căutăm în permanență modalități prin care să le facem viață mai plăcută,” a declarat Marian Cazangiu, manager de proiect PROFI, cel căruia i se datorează această inițiativă. “Dorim că ideea să prindă și să crească în cât mai scurt timp.” 
  
 Cu 612 magazine în 338 de localități și aproape 12.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere națională.