Grupul Rompetrol si Federatia Romana de Polo au incheiat un parteneriat pentru sustinerea echipei nationale de polo la Jocurile Olimpice de la Londra. Sprijinul se inscrie in directiile de implicare ale Rompetrol in promovarea performantelor si valorilor romanesti, atat in tara cat si in strainatate.

"Rompetrol este sinonim cu valorile timpurilor moderne, cu spiritul de competitie, inovatie si responsabilitate. In calitate de partener al echipei nationale de polo, ne continuam angajamentele fata de societate si suntem  mandri si onorati ca, alaturi de atletii romani, putem contribui in mod direct la consolidarea imaginii Romaniei pe plan international", declara Alexey Golovin, director Marketing si Comunicare al Grupului Rompetrol.

Turneul masculin de polo se va desfasura intre 29 iulie si 12 august, primul meci al Romaniei la Jocurile Olimpice va fi impotriva reprezentativei Marii Britanii, pe data de 29 iulie. Din grupa mai fac parte echipele Statelor Unite, Serbiei, Muntenegrului si Ungariei.

“Intampinam cu bucurie fiecare nou parteneriat al Federatiei Romane de Polo, dar Rompetrol este cu adevarat un partener, inspirandu-ne prin identitatea si rezultatele sale. Valorile similare pe care le impartasim: curaj, determinare, spirit de echipa, ne fac sa ne simtim mai aproape de sustinatorii nostri”
– declara Cosmin Radu, capitanul echipei.

Angajamentul Grupului Rompetrol pentru implicarea in comunitate si sustinerea valorilor societatii se regaseste si la nivelul platformei de responsabilitate sociala “Energia vine din suflet”. Astfel, in ultimii 4 anii compania a investit peste 4 milioane USD pentru sprijinirea societatii civile si a proiectelor acestora, dintre ele amintim – sustinerea Fundatiei pentru SMURD, prin care Rompetrol Rafinare asigura combustibil Jet A1 pentru operarea elicopterelor SMURD, a Galei Societatii Civile 2012 (unde Rompetrol a fost partener si sponsor principal timp de 8 editii), colaborarea de 9 ani cu Asociatia Ovidiu Rom, si initierea programului “Impreuna pentru fiecare”, cu peste 71 de proiecte implementate in domeniile sanatate si protectia mediului si 250.000 de beneficiari.


###
Despre Rompetrol:
Grupul Rompetrol NV. este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, desfasurandu-si activitatea in 12 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. Grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane.


Departamentul de Comunicare si Relatii Publice
Grupul Rompetrol
Contact: Costinela Dragan
021 307 74 17