Suma reprezinta rezultatul campaniei de strangere de fonduri "Fii cu inima alturi de copii", derulata in reteaua de farmacii Sensiblu.

Sensiblu anunta ca in urma campaniei “Fii cu inima alturi de copii” a strans 225.000 RON, pe care i-a directionat recent catre 6 ONG-uri. Banii provin din vanzarea a 100.000 de brelocuri special create pentru campanie, in reteau de farmacii Sensiblu, in perioada noiembrie 2009 - februarie 2010.

Breloc comercializat in cadrul campaniei - continea o piesa din plastic, detasabila, care putea fi folosita ca moneda pentru carucioarele din supermarket. ONG-urile alese de Sensiblu pentru donarea banilor sunt specializate in servicii de sanatate in beneficiul copiilor si provin fiecare din cate o regiune a tarii:

    * Bucuresti - Asociatia P.A.V.E.L
    * Transilvania - Clinica Nefrologie Copii
    * Oltenia - Asociatia Langdon Down
    * Muntenia si Dobrogea - Asociatia Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti
    * Moldova - Asociatia Betania
   * Banat-Crisana-Maramures - Clinica Universitara de Obstetrica-Ginecologie ”Bega”

Sensiblu a oferit fiecarui ONG cate 33.000 RON, cu exceptia Asociatiei P.A.V.E.L. din Bucuresti, care a primit 60.000 RON.

Cristina Horia, Director Executiv al Fundatiei Sensiblu, vorbeste despre donatiile facute:

"Suntem bucurosi ca am finalizat actele de donatie si Asociatia P.A.V.E.L. din Bucuresti are acum 60.000 RON cu care poate trata copiii care sufera de cancer. Noi am ales sa sprijinim 6 ONG-uri pentru ca am vrut sa fim alaturi de cat mai multi copii  care au nevoie de ajutor. Ele vor folosi acesti bani unde au cea mai mare nevoie. Speram ca astfel am contribuit, fiecare, la  imbunatatirea conditiei de sanatate a unor copii cu probleme grave."

Cititi articolul integral pe ResponsabilitateSociala.ro