iTAX Collect este singura aplicatie de pe piata locala care gestioneaza in mod dinamic procesul de calcul si actualizare a datelor privind impozitele si taxele.
 
Directiile de impozite si taxe locale, dar si cetatenii pot beneficia de avantajele solutiei iTAX Collect de la SIVECO Romania.
 
iTAX Collect automatizeaza complet procesul de calcul si actualizare a datelor privind impozitele si taxele datorate de catre cetateni. Intregul proces este simplificat si fluidizat, in conditiile centralizarii datelor si asigurarii unui inalt nivel de securitate a acestora. Sistemul urmareste acuratetea si unicitatea datelor, realizand totodata actualizarea parametrilor de calcul in functie de schimbarile intervenite.
 
„iTAX Collect reprezinta un instrument informatic complex care serveste atat intereselor autoritatilor, cat si intereselor individuale de informare ale cetatenilor. SIVECO Romania ofera administratiei publice suportul optim in procesele decizionale, imbunatateste calitatea serviciilor personalului si contribuie, in mod consistent, la comunicarea transparenta cu cetatenii”, declara Stefanita Ghita, Director de Dezvoltare SIVECO Applications, in cadrul SIVECO Romania.
 
Aplicatia iTAX Collect contine doua componente distincte, interconectate: iTAX Collect Management System - produs de back-office destinat utilizarii in cadrul directiilor de impozite si taxe locale din administratia publica locala si Internet TAX Collect - componenta software destinata atat informarii cetatenilor prin internet sau infochiosc, cat si efectuarii de plati electronice.
 
iTAX Collect este, de altfel, singura aplicatie de pe piata care a reusit sa implementeze calculul impozitului si gestionarea lui in mod dinamic. Printre alte atuuri ale solutiei se numara si implementarea facila atat a legislatiei la nivel national, cat si a normelor legale emise de catre consiliile locale. Mai mult, sistemul propus de SIVECO Romania este unul deschis, oferind posibilitatea interconectarii lui cu alte aplicatii din domeniul administratiei publice.

***
Compania SIVECO Romania detine un portofoliu de produse si solutii complementare care servesc nevoile sectorului public, incluzand  sistemul informatic integrat SIVECO Applications, solutia de management al documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC, solutia de Business Intelligence SIVECO Business Analyzer, solutiile tip Infochiosc si Portal. In aceasta gama, iTAX Collect reprezinta un instrument informatic complex care serveste atat intereselor autoritatilor, cat si intereselor individuale de informare ale cetatenilor.