Ursus Breweries a anuntat cei 10 castigatori ai Premiilor de Excelenta URSUS 2012. In cadrul celei de-a treisprezecea editii, compania a acordat burse de excelenta pentru 10 studenti din  patru importante Universitati clujene.

Premiul de Excelenta URSUS are o valoare de 1.000 RON si este oferit anual studentilor clujeni cu merite academice deosebite. Selectia studentilor este facuta de catre Universitati, atat pe baza activitatii academice, cat si pe baza unor criterii sociale.  Prima editie a Premiilor de Excelenta a avut loc in 1999 si de atunci, si pana in prezent, 130 de studenti cu performante academice deosebite au beneficiat de premiile de excelenta URSUS, despre care putem spune ca au devenit o traditie in cadrul mediului universitar clujean. 

„URSUS este o marca si o companie care intotdeauna a promovat excelenta. De aceea ii sustinem pe cei care fac performanta, ii incurajam sa fie in continuare un model pentru colegii lor si sa ii inspire pe cei din jur. Tinerii premiati sunt un exemplu de daruire academica si ne face placere sa le fim alaturi pentru ca avem nevoie de tineri valorosi, care sa faca cinste comunitatii locale si tarii”,
a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

Premiile de Excelenta URSUS 2012 s-au acordat in cadrul unei ceremonii gazduite de Primaria Cluj-Napoca si recompenseaza studentii exceptionali care au obtinut medii intre 9,63 si 10 in anul universitar trecut: Ana Maria Buia, Loredana Maria Costina si Razvan Rosu de la Universitatea Babes-Bolyai; Marcel Antal si Alexandru Tiganescu de la Universitatea Tehnica; Cristiana Trandafir si Gabriela Raileanu de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si Radu Mandeal, Adrian Morariu si Ionut Mihai Negru de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.

***
Despre Ursus Breweries:
Ursus Breweries, parte agrupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali in productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 marci si aproximativ 70,000 de angajati in peste 75 de tari. Portofoliul grupului include marci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment in crestere de bauturi racoritoare si este una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.
Pentru mai multe informatii despre Ursus Breweries si programele sale va rugam sa vizitati: www.ursus-breweries.ro sau www.desprealcool.ro