Donatia are loc in cadrul unei ample campanii de strangere de fonduri, initiata de Asociatia Salveaza Vieti, in decembrie 2010.

Vodafone, prin intermediul fundatiei sale corporative, a donat 350.000 euro in cadrul unei ample campanii de strangere de fonduri initiata de Asociatia Salveaza Vieti. Obiectivul campaniei este strangerea unui milion de euro pentru construirea unui centru de diagnostic si tratare a cancerului la copii, la Clinica de Oncopediatrie Luis Turcanu, Timisoara.

Pentru atingerea obiectivului, Asociatia Salveaza Vieti in parteneriat cu Fundatia Vodafone vor desfasura in continuare o campanie de strangere de fonduri prin SMS. In perioada 15 ianuarie - 31 martie oricine poate dona 2 euro printr-un SMS la 858. (Numar oferit gratuit in retelele Vodafone, Orange si Cosmote. Nu se percepe TVA.)

Campania de comunicare este realizata in parteneriat de Grafitti BBDO, Kaleidoscope, Free Communication si MEC Romania. Printre altele, ea include un spot TV care incurajeaza donatiile prin SMS.

Cititi articolul integral si urmariti spot-ul TV pe www.responsabilitatesociala.ro