Ministerul Finantelor Publice, prin Oficiul de Plati si Contractare Phare si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile au lansat o noua Cerere de propuneri de proiecte in valoare de peste 2,2 milioane EURO, finantata de Uniunea Europeana prin programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Obiectivul general al programul urmareste imbunatatirea reactiei societatii civile fata de coruptie, in special prin cresterea implicarii organizatiilor neguvernamentale non-profit in prevenirea si combaterea coruptiei la nivel national, regional si local, precum si in promovarea integritatii si eticii, transparentei, responsabilizarii si bunei guvernari.
 
Cererea de propuneri de proiecte vizeaza finantarea proiectelor care abordeaza cel mai bine problematica prevenirii si combaterii coruptiei, promovarea integritatii si eticii, transparentei, responsabilizarii si bunei guvernari.
 
CINE POATE SOLICITA FINANTARE:
Organizatiile neguvernamentale, non-profit din Romania.

VALOAREA FINANTARII NERAMBURSABILE:
Valoarea pentru finantarea nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect trebuie sa se incadreze intre urmatoarele valori minime si maxime:

Valoarea minima:        10.000 Euro
Valoarea maxima:       100.000 Euro

Articolul integral poate fi citit pe EurActiv.ro.