In data de 2 iulie 2015, Biroul Europa Creativa Romania organizeaza la Cluj-Napoca, in parteneriat cu Fabrica de Pensule, un eveniment dedicat organizatiilor din sectoarele culturale si creative care vor sa acceseze anul acesta finantarile Programului Europa Creativa – Subprogramul Cultura.

Evenimentul are doua parti: o informare generala despre Europa Creativa si liniile de finantare ale Subprogramului Cultura (proiecte de cooperare europeana, traduceri literare, retele si platforme europene) si un atelier de lucru dedicat completarii si depunerii propunerilor de proiecte in cadrul liniei de finantare pentru proiecte de cooperare europeana.



Agenda evenimentului este disponibila aici.

Participarea este gratuita. Cei interesati sunt rugati sa transmita formularul de inscriere completat integral prin e-mail la adresa cultura@europa-creativa.eu pâna cel tarziu in data de 29 iunie 2015, ora 12.00.

Informatii si pe pagina noastra de internet.

 

***
Europa Creativa 2014-2020 este programul UE pentru sectoarele culturale si creative. Are 3 subprograme: Media, Cultura si o componenta transsectoriala (mecanism de garantare a creditelor bancare si cooperare in materie de politici culturale).



Subprogramul Cultura finanteaza: proiecte de cooperare intre minumum 3 tari; retele europene care contribuie la profesionalizarea si intarirea capacitatii sectoarelor de a lucra la nivel transnational; platforme europene care sprijina mobilitatea si promovarea creatorilor; traduceri literare.