Joi, 25 februarie 2010, ora 11:00,  in Sala de Festivitati a Colegiului National “Gheorghe Lazar” Bucuresti va avea loc lansarea celei de a treia editii a Proiectului “5 Licee 5 Muzee”. Proiectul „5Licee 5Muzee” este un program educational dedicat elevilor de liceu , prin care se doreste incurajarea participarii tinerilor la manifestari culturale. 

Astfel, ECDL ROMANIA impreuna cu Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti va invita la conferinta de deschidere. 

Proiectul „5Licee 5Muzee” si-a propus declansarea unei „epidemii sociale” de vizitare a muzeelor in randul tinerilor, sub forma unui concurs intre 5 licee din capitala.

 Lansat in anul 2008, proiectul a avut un impact pozitiv atat in randul elevilor, dar si a profesorilor si astfel organizatorii impreuna cu muzeele implicate au fost incurajati sa continue si anul acesta programul.

Conferinta de lansare a celei de a treia editii a programului educational va avea loc joi 25 februarie incepand cu ora 11:00 in sala de festivitati la Colegiului National ”Gheorghe Lazar” din Capitala.

 La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai organizatorilor (Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si ECDL ROMANIA) alaturi de elevii si profesorii invitati sa ia parte la aceasta editie a proiectului precum si reprezentanti ai celor 5 muzee participante.

Articolul complet pe www.csr-romania.ro.