A.R.T. Fusion lanseaza doua stagii de intership pe management de proiect in cadrul Departamentului de Programe si media si promovare in cadrul Departamentului PR.

Beneficiile pe care le poate obtine internul sunt: familiarizarea cu mediul organizatiilor neguvernamentale, cu practicile si regulile de implementare a proiectelor dedicate societatii civile, dobandirea unor tehnici si instrumente de PR, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, dobandirea de noi cunostinte si competente in domeniul managementului de proiect si relatiilor publice, oportunitatea de a lucra intr-un mediu creativ si entuziast.

De ce ART Fusion? Pentru ca ai ocazia sa lucrezi cu o echipa de voluntari romani si straini entuziasti, care cred ca prin arta si dedicare pot schimba ceva in societatea in care traiesc. A.R.T. Fusion foloseste cu succes metode precum teatru forum, animatie de strada, Living Library in proiectele sale de interventie sociala.

Profilul voluntarului ART Fusion: Daca esti un tanar preocupat de ceea ce se intampla in jurul sau, carestie ca prin fapte mici se pot obtine rezultate mari, caruia ii place arta sub toate formele ei doreste sa isi testeze limitele crativitatii si puterii de implicare te asteptam in echipa noastra.

Ce trebuie sa faci? Sa ne trimiti CV-ul tau alaturi de o scrisoare de motivatie la adresa cristinmiss@yahoo.com. Doar cei selectati vor participa la interviurile din perioada 6-9 octombrie. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Interviurile vor avea loc la sediul asociatiei din Strada Pop de Basesti, nr. 43-45, ap. 1, interfon 001, sector 2, Bucuresti.

Intership-ul este o activitate voluntara.