Asociatia “SOS Infertilitatea” anunta lansarea campaniei «2% pentru lupta impotriva infertilitatii».

Toate actiunile Asociatiei se desfasoara in regim de voluntariat, membrii fondatori au autofinantat intreaga campanie de pana acum. Am reusit deja sa convingem Ministerul Sanatatii sa instituie pentru 2010 un program-pilot in domeniul infertilitatii. Am reusit deja sa convingem Parlamentul sa inceapa lucrul la un proiect de lege in domeniu.

Am reusit deja sa atragem o mediatizare exceptionala pentru cauza infertilitatii. Am reusit deja sa construim o platforma web complexa (blog, forum, grup de discutii, newsletter, baze de date), iar pe http://www.infertilitate.com/ pacientii pot comunica intre ei si cu medici renumiti din domeniu. Am reusit, macar partial, sa aducem problema infertilitatii pe agenda publica din Romania, asa cum se intampla in intreaga Uniune Europeana. Am reusit sa convingem ca putem schimba ceva!

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a ne continua actiunile. Ajutati-ne sa ajutam! Completati in formularul privind impozitul pe venit urmatoarele informatii la rubrica 2%:

• Numele organizatiei: Asociatia “SOS Infertilitatea”
• Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 26227202
• Contul bancar IBAN: RO51RZBR00000600122 11872

Asociatia noastra este cat se poate de transparenta in toate planurile, un raport financiar 2009 este deja publicat pe pagina noastra web, acelasi lucru se va intampla si pe viitor.

In numele a mii de familii din Romania care isi doresc un copil si nu il pot avea decat cu ajutor medical, va multumim!

Contact
Asociatia “SOS Infertilitatea”

www.infertilitate.com,
contact@infertilitate.com