Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene și capilare. Într-o singură zi, cu ajutorul inimii, un om restește mai bine de 5.000 de cuvinte, respiră de aproape 20.000 de ori, mobilizează grupele musculare majore de 750 de ori și pune la lucru circa 14 milioane de celule nervoase. Inima ne hrănește zilnic, dar noi cât de des o hrănim pe ea?

Cu acest gând în minte și în suflet, Cuibul Artiștilor aduce în orașul tău cea de-a patra ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟. Între 9 și 26 noiembrie, românii din 15 orașe sunt invitați să vină la singurul turneu de teatru realizat de o platformă artistică independentă în România și să se bucure de o experiență artistică unică. Asemenea edițiilor precedente, intrarea este liberă, pe bază de donație. Locurile la spectacole pot fi rezervate pe website

Donațiile strânse în turneu se vor transforma în burse artistice destinate unor tineri artiști talentați, ale căror inimi bat pentru arta vizuală. Pe lângă aceste burse, Cuibul Artiștilor va oferi cadrul în care acești artiști să își poată expune proiectele, Cuibul fiind locul în care le vei putea întâlni ideile și creațiile. Artiștii care vor primi bursele vor fi aleși pe baza unei selecții desfășurate de echipa de artă vizuală din cadrul Cuibului Artiștilor.
Turneul Național „Cu inima la teatru‟ se va desfășura în 15 orașe din țară. Programul complet îl puteți regăsi mai jos:

9 noiembrie – CRAIOVA, Facultatea de Agronomie, Sala Aula Buia, ora 19:00;
10 noiembrie – CLUJ-NAPOCA, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, sala Aula Victor Jinga, ora 19:00;
12 noiembrie – TIMIȘOARA, Aula Magdan USAMBVT, ora 19:00;
13 noiembrie– ARAD, Teatrul de Marionete, ora 19:00;
14 noiembrie – ORADEA, Casa de Cultură a Tineretului, ora 19:00;
15 noiembrie – TÂRGU-MUREȘ, Facultatea de Medicină Dentară, Aula 2A, ora 19:00;
16 noiembrie – BRAȘOV, Centrul Cultural Reduta, ora 21:30;
19 noiembrie – SUCEAVA, Auditoriul Joseph Schimdt, ora 19:00;
18 noiembrie – IAȘI, Ateneu, ora 19:00;
20 noiembrie – GALAȚI, Teatrul Dramatic Fani Tardini, ora 19:00;
22 noiembrie – BRĂILA, Filarmonica Lyra, ora 19:00;
21 noiembrie – PLOIEȘTI, Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 19:00;
24 noiembrie – CÂMPINA, Casa de Cultură Geo Bogza, ora 19:00;
25 noiembrie – TÂRGOVIȘTE, Clubul Studenților, ora 19:00;
26 noiembrie – BUCUREȘTI, Cuibul Artiștilor, Facultatea de Ingineria Instalațiilor, ora 19.

***
Despre Turneului Național „Cu inima la teatru‟ 
Teatru nu înseamnă doar un singur punct pe hartă. Astfel, Cuibul Artiștilor și-a propus să ajungă în cât mai multe orașe din România și să ofere comunităților locale emoție prin artă. 
 
Așa a luat naștere turneul #cuinimalateatru, singurul turneu de teatru din România realizat de o platformă artistică independentă. Timp de două săptămâni, Cuibul cutreieră țara în formă de inimă și, din dragoste pentru teatru, dăruiește emoție. De asemenea, Cuibul Artiștilor crede în puterea donației, căci astfel a crescut și aceasta platformă. De aceea, la fiecare ediție donațiile strânse în timpul turneului sunt dăruite mai departe unei cauze.
 
Din banii strânși la ultima ediție, Cuibul Artiștilor a oferit emoție copiilor pentru care „acasă” este un spital și a adus emoția aproape de inimile lor. Astfel, a fost creat un program artistic pentru copii, care a fost adus și prezentat în numeroase orfelinate din București.
 
 
Despre Cuibul Artiștilor
Cuibul Artiștilor s-a născut în 2015, cu cel mai mare proiect cultural la nivel național, proiectul „300 de zile de teatru‟. În aproape patru ani, Cuibul a reușit să ofere câte o oră de emoție și timp petrecut cu ei înșiși pentru mai bine de 80.000 spectatori. 
 
De la două lopeți, Cuibul a ajuns astăzi la mai bine de 25 de spectacole produse și a jucat de mai bine de 800 de ori, în numeroase orașe din țară, dar și în străinătate. Prin ajutorul spectatorilor, platforma artistică susține accesul la cultură al celor pentru care aceasta nu este accesibilă și, de asemenea, se dezvoltă și reprezintă artiștii români la nivel internațional.
 
Despre Asociația FRENDS
FRENDS este o organizație non-guvernamentală și non-profit, dar și un grup de prieteni pus pe fapte mari. Scopul asociației este de a crea o rețea de centre FRENDS la care oamenii să adere și în care să se dezvolte spre o mai bună pregătire personală și profesioală pentru mediul competitiv de pe piața muncii. Viziunea FRENDS este de a crea un cadru favorabil tinerilor de a se dezvolta, a evolua și performa într-o asociație prietenoasă, precum și de a contribui la îmbunătățirea societății prin proiecte proprii sau realizate la nivel organizațional.